
مواد لازم برای تهیه کباب ترک :
گوشت چرخ کرده و قلوه گوسفندی :◊: نیم کیلو
پیاز :◊: 2 عدد
زردچوبه :◊: نصف قاشق چایخوری
دارچین :◊: نصف قاشق چایحوری
میخک :◊: 1 عدد
جعفری ساطوری شده :◊: 1/4 پیمانه
نمک :◊: به میزان لازم
روغن زیتون :◊: 4 قاشق غذاخوری
پیاز نگینی شده :◊: 1/3 پیمانه
گوجه فرنگی نگینی شده :◊: 1 و نیم پیمانه
فلفل دلمه ای نگینی شده :◊: نصف پیمانه
به نقل از انسان شاد برای تهیه کباب ترک ابتدا باید دو بار گوشت را چرخ کنید و سپس فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و خیلی خوب ورز دهید.
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با دارچین،زردچوبه،میخک پودر شده و جعفری ساطوری شده مخلوط کنید و به گوشت اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید.
مواد آماده شده کباب را به مدت زمان نیم ساعت درون یخچال بگذارید.
برای تهیه سس مخصوص کباب ترک اولین کاری که باید انجام داد این است که روغن زیتون را در تابه ریخته و روی حرارت اجاق بگذارید.
بعد گوجه فرنگی،فلفل دلمه ای و پیاز نگینی شده را درون تابه بریزید و برای مدت 5 دقیقه خوب تفت بدهید.
میتوانید در صورت تمایل شکر را حذف کنید و به جای آن آبلیمو به مواد سس اضافه کنید.
نظرات شما عزیزان:
:: برچسبها:
طرز تهیه کباب ترک با سس مخصوص,کباب ترک با سس مخصوص,کباب ترک,کباب,سس مخصوص کباب ترک,