در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه نوتلا را آماده کرده ایم

نوتلا (به ایتالیایی: Nutella) برندی تجاری از شکلات فندقی است.
نوتلا که توسط کمپانی ایتالیایی فِرِرو تولید میشود در سال ۱۹۶۳ به بازار معرفی شد.
دستور ساخت نوتلا پیش از آن در یکی دیگر از محصولات فیررو که در سال ۱۹۴۴ منتشر شده بود،
استفاده شده بود و سپس گسترش و تغییر یافته بود.
این دسر بسیار خوشمزه و لذیذ است و بهترین انتخاب برای صبحانه فرزندانتان می باشد
به خاطر وجود شیر عسل و فندق می تواند مقوی ترین صبحانه برای کودکان باشد .

پودر کاکائو :◊: 3 قاشق چایخوری
شیر سرد :◊: 3 قاشق غذاخوری
عسل :◊: 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع :◊: 2 قاشق غذا خوری
فندق :◊: 1 لیوان
:◊:فندق ها بایدبدون نمک و تست شده باشند:◊:
طرز تهیه نوتلا : برای تست فندق ها به روش زیرعمل کنید:
فندق ها رو توی سینی فر بریزید و در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه تُستش کنید.
بعد از فر بیرون بیاورید و میون حوله (یا دستمال کاغذی حوله ای) قرار داده و مالش بدید تا پوستشون جدا شود.
اگه مقداری پوست بهشون چسبیده هم اصلا مهم نیست. بذارید سرد بشن.
فندق ها را داخل میکسر بریزید تا خوب مخلوط شوند و تبدیل به کرم شن.
بعد از این که آن ها را میکس کردید 2 قاشق روغن را اضافه کنید.
در این مرحله با قاشقی که روغن را به فندق ها اضافه کردید
عسل را نیز اضافه کنید.
:◊:با این کار هیچ عسلی به قاشق نمی چسبد:◊:
بعد از اضافه کردن عسل پودر کاکائو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
نظرات شما عزیزان:
:: برچسبها:
طرز تهیه نوتلا,نوتلا,روش تهیه نوتلا,دستور تهیه نوتلا,نوتلا خانگی,