فرنی شیر برنجی (آرد برنج و شیر) است که غذای شیرین مرسوم میان مردم جنوب آسیا میباشد.
معمولا در سفره های افطاری از فرنی و شیربرنج زیاد استفاده میشه و دلیل این پرطرفداری سبک بودن، شیرینی و خوشمزه بودنشون هست.
از برنج جوشیده یا گندم خرد شده با شیر و شکر، هل، کشمش، زعفران، آجیلها، بادام زمینی یا پسته تهیه میگردد.
این خوراکی به عنوان یک وعده غذائی یا به عنوان دسر مصرف میشود .
نوعی دسر سبک است که مواد آن شامل آردبرنج، شیر، شکر و هل و گلاب است و به صورت گرم یا سرد خورده میشود.
مواد لازم برای تهیه فرنی را آردبرنج، شکر، شیر، هل و گلاب تشکیل میدهد.

شیر :◊: 4 لیوان
آرد برنج :◊: 4 قاشق غذاخوری
:◊: فرنی با نشاسته نیز تهیه میشود :◊:
شکر :◊: 8 قاشق غذاخوری
آرد برنج را در ۳ پیمانه آب سرد حل کنید و از صافی بگذرانید.
روی حرارت بذارید تا کم کم به جوش بیاد. بعد حرارت رو ملایم تر کنید تا پخته شود.
کمی که آرد خودش رو باز کرد، شیر رو کم کم اضافه می کنیم.
مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.
نشاسته را داخل اندکی آب سرد حل کرده و سپس شیر و شکر را به آن اضافه میکنیم.
مخلوط را روی حرارت دائم به هم میزنیم تا سفت شود. سایر دستور پخت همانند فرنی با آرد برنج است
نظرات شما عزیزان:
:: برچسبها:
فرنی آرد برنج,طرز تهیه فرنی با آرد برنج,طرز تهیه فرنی با نشاسته,فرنی,