طرز تهیه اشکنه خیلی خوشمزه و عالی با شنبلیله مناسب وعده نهار و عصرونه
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه اشکنه را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی است که معمولا با نان میل میشود و تاریخچهای طولانی دارد که اولین بار در نواحی خراسان طبخ شده است.
هم اکنون نیز در میان مردم مشهد و دیگر شهرهای خراسان طرفدار زیادی دارد.
مواد اصلی اشکنه روغن، پیاز و آب است.
اما در هر شهر و دیاری انواع خاصی از خوراک اشکنه وجود دارد که بستگی به فرهنگ آن منطقه و نوع سبزیجاتی که در آن ناحیه میروید، دارد.

مواد لازم برای تهیه اشکنه
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 2 حبه
تخم مرغ :♥: 4 عدد
شنبلیله خشک :♥: 1 قاشق غذاخوري
آرد :♥: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق غذا خوری (در صورت تمایل)
نمک و فلفل و زردچوبه :♥: به مقدار لازم


طرز تهیه اشکنه
به نقل از انسان شاد طرز تهیه اشکنه به این صورت است که ابتدا باید
پیاز را خرد کنید و در قابلمه ای بریزید و با روغن سرخ کنید.
هنگامی که پیازها طلایی رنگ شدند، نمک و زردچوبه و سیر خرد شده را اضافه میکنیم.
سپس آرد را نیز همراه با پیازها سرخ میکنیم. اگر آرد این خوراک خوب پخته نشود باعث دل درد میشود.
بعد رب گوجه فرنگی را نیز به همراه دیگر مواد سرخ میکنیم و مرتب هم میزنیم تا نسوزد.
هنگامی که رب تغییر رنگ داد سبزی اشکنه (شنبلیله خشک) را به مواد درون ظرف اضافه میکنیم و هم میزنیم.
سپس آب را اضافه میکنیم و حرارت آن را بالا نگه میداریم تا آب به جوش آید. پس از آنکه آب جوشید زیر آن را کم میکنیم تا پخته شود.
در ظرف دیگری تخم مرغ ها را می شکنیم و کمی هم میزنیم.
سپس تخم مرغ ها را به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا درون مایع ببندد.
بعد از اين که تخم مرغ ها خودش را گرفت و سفت شد اشکنه ي شما آماده است.
اشکنه را از روی شعله بردارید و این غذای خوشمزه را با نان سرو کنید.
غلظت اشکنه مانند سوپ غليظ است و مدت زمان پخت آن نيم ساعت مي باشد.
کمی زعفران و کره می توانند به داشتن رنگ و بوی بهتر اشکنه کمک کنند.


طرز تهیه اشکنه خیلی خوشمزه و عالی با شنبلیله مناسب وعده نهار و عصرونه
نظرات شما عزیزان: